Over ons

De Hoekse Bezorgslager

Slagerij Groeneveld is gevestigd in Schiedam, en verzorgt al meer dan 70 jaar het lekkerste vlees van de gehele regio.

Wegens succes hebben wij ons uitgebreid tot online slager: De Hoekse Bezorgslager. Als online slager kunnen wij jouw vlees thuisbezorgen zowel vers als gekoeld tot aan keuken. Je kan online bestellen naar eigen wens via onze Facebook pagina, WhatsApp of E-mail.

Daarnaast leveren wij al ons vleeswaar gekoeld bij jouw thuis zonder minimale afname en bezorgkosten voor de regio Schiedam en omstreken. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze winkel aan de St. Liduinastraat te Schiedam.

Ambachtelijk vlees thuisbezorgd

Heb je geen tijd of zin om vlees in te kopen en zit je liever thuis? Dan kan je bij ons gemakkelijk al jouw vleeswaar inkopen en laten thuisbezorgen voor zowel particulieren als zakelijke catering.

De Hoekse slager helpt je de winter door

Gratis verzenden

Gratis bezorging is alleen mogelijk voor de omgeving wonend in Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Maassluis, Maasdijk, Heenweg, Vlaardingen en Schiedam.

Voor 15:00 besteld, vandaag in huis

Bestel jij jouw vleeswaar voor 15:00 uur? Dan staan wij tussen 17:00 uur en 19:00 uur aan jouw deur. Ons vleeswaar word vers en gekoeld bezorg tot aan de keuken in dien gewenst.

Geen minimal afname

De Hoekse Bezorgslager hanteert geen minimale afname. Je betaalt alleen voor de afgenomen vleeswaren en/of pakketten. Zo betaal je nooit te veel!

Beter leven keurmerk

Het Beter Leven keurmerk is een initiatief van de Dierenbescherming. Zij willen een tussensegment creëren voor dierlijke producten die boven de wettelijke normen geproduceerd zijn.

Bekijk onze barbecue pakketten

Bezorgd in Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Maassluis, Maasdijk, Monster, Heenweg, Vlaardingen en Schiedam.
Bekijk hier onze pakketten

Testimonials