Over ons

De Hoekse Bezorgslager

De Hoekse Bezorgslager is de slager voor Hoek van Holland en bezorgt al ruim 4 jaar het lekkerste vlees in heel de regio.

Ferry Roks heeft al ruim 40 jaar ervaring in de slagerswereld. Na het opzetten van meerdere winkels heeft hij er een aantal jaar geleden voor gekozen om zich volledig te richten om zijn ambachtelijke producten voortaan bij zijn klanten kosteloos thuis te bezorgen.

Wegens succes hebben wij het bezorggebied uitgebreid, dus bent u benieuwd of wij ook bij u bezorgen neem dan contact met ons op.

Als online slager kunnen wij jouw vlees thuisbezorgen zowel vers als gekoeld tot aan keuken. Je kan online bestellen naar eigen wens via onze Facebook pagina, WhatsApp of E-mail.

Daarnaast leveren wij al ons vleeswaar gekoeld bij jouw thuis zonder minimale afname en bezorgkosten voor de regio Westland en omstreken.

Ambachtelijk vlees thuisbezorgd

Heb je geen tijd of zin om vlees in te kopen en zit je liever thuis? Dan kan je bij ons gemakkelijk al jouw vleeswaar inkopen en laten thuisbezorgen voor zowel particulieren als zakelijke catering.

De Hoekse slager helpt je de winter door

Gratis verzenden

Gratis bezorging is alleen mogelijk voor de omgeving wonend in Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Maassluis, Maasdijk, Heenweg, Vlaardingen en Schiedam.

Voor 15:00 besteld, vandaag in huis

Bestel jij jouw vleeswaar voor 15:00 uur? Dan staan wij tussen 17:00 uur en 19:00 uur aan jouw deur. Ons vleeswaar word vers en gekoeld bezorg tot aan de keuken in dien gewenst.

Geen minimal afname

De Hoekse Bezorgslager hanteert geen minimale afname. Je betaalt alleen voor de afgenomen vleeswaren en/of pakketten. Zo betaal je nooit te veel!

Beter leven keurmerk

Het Beter Leven keurmerk is een initiatief van de Dierenbescherming. Zij willen een tussensegment creëren voor dierlijke producten die boven de wettelijke normen geproduceerd zijn.

Bekijk onze barbecue pakketten

Bezorgd in Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Maassluis, Maasdijk, Monster, Heenweg, Vlaardingen en Schiedam.
Bekijk hier onze pakketten

Testimonials